ENNAMOON K.
23, ocpd-perfectionist & clumsy chemist
i ii iii

kmk 2nd sem ; 3rd outing
Saturday, February 16, 2013 • 8:30 AM
Assalamualaikum! Hoho, aku menghupdated blog lagi, sampai Cik Ghah pon kata ''hang memang slalu update blog hang noh.'' Okayhs, aku memang suka menghupdate pon sebab aku ni suka sangat nak cerita apa yang jadi dalam seminggu tu. Tapi kesian kat Ghah, dia busy sangat nak hupdate blog dia. Tapi tak pa, hampa budak asasi dah nak keluaq dah. Sabaq sat ja noh, heheh.

Cerita pasai minggu ni, aku dah balik matrik. Macam yang dijangkakan memang tension tahap gaban, dengan Dinamika, Biologi, and Agama. Yang pastinya kena banyak menghapai. Seriously aku memang lama dah tak cakap-cakap ni, tapi kali ni kena buat pengucapan awam la pulak. Dah la buat kat public speaking, perrrgghhh sah-sah aku gagap gugup semua ada masa tu.

Tutorials tok sah dok kata la. Berjalan macam biasa lorh. Yang pasti video Dinamika ngan video Biologi kena hantaq ujung bulan ni. Hoho. Tension, tension la jugak. Hari Khamis malam Jumaat tu aku ngan Piqah pi DKB2 tengok movie Juvana, ala kena seringgit ja pon. Then, kelmarin hari Jumaat kami pi Jitra. Tunggu duk gi, tengok movie Bullet to the Head ngan Piqah, Nurina, Eyra ngan roomate dia skali. Best gila, aku tau gelak ja, ngangok. Ha, aku beli DVD anime lagi. Kali ni si Another plak. Sebab lama dah kempunan, aku beli headphone gak. Haha. Mak, mintak maap sebab perabis duit atas benda merapu =.=

Gambaq yang tak diedit, sebab Adobe Photoshop tidak diinstall dalam aku punya Netbook.

Ha, itu ja yang nak diceritakan, sehingga bertemu lagi assalamualaikum minna. 

Labels: ,


Author
                  

New Stories

  • kmk 2nd sem ; pre - 2nd ups
  • kmk 2nd sem ; 2nd outing
  • kmk 2nd sem ; 1st pspm result
  • kmk 2nd sem ; 1st outing
  • kmk 2nd sem ; beginning
  • kmk 1st sem ; momento
  • kmk 1st sem ; larian kakom
  • kmk 1st sem ; 1st long story
  • kmk 1st sem ; happy eid
  • kmk 1st sem ; 1st ups

  • Archive

    » 2016
    » 2015
    » 2014
    » 2013
    » 2012
    » 2011

    Footprints


    Credit

    Design and template originally by Ayuni and re-edited by ENNAMOON K.