ENNAMOON K.
23, ocpd-perfectionist & clumsy chemist
i ii iii

kmk 3rd sem ; beginning
Friday, June 07, 2013 • 11:45 PM
Assalamualaikum and good morning you guys! Aku bangun awal hari ni sebab nak update blog ni. Lagipun hari ni hari cuti bagi pelajar matriks. Pukul 2 petang nanti nak outing dengan Fiqah pulak. Ketagihan KFC dan kentang putaq la gamaknya. Kimia latihan last UPS pon tak buat lagi. Nanti Madam Aimi marah pulak. Haha.

Menceritakan awal Semester 3, ya, sememangnya aku telah rasminya menjadi senior. Tapi kawan-kawan aku kata, aku macam budak-budak lagi. Well, perangai tu memang ada la sikit. Still tengok Anime. Oh ya, Fairy Tail tengah episod best ni. Manga Naruto pulak mendebarkan gila. Kumpulan 7, Haruna Sakura, Uchiha Sasuke and Uzumaki Naruto dah bergabung, hoho. Ok, stop about anime. Lets talk about this semester.

Alhamdulillah, aku bahagia di KMK ni. Cuma rasa penat dan agak ''malas''. Ceh, macam mana nak skor 4 flat ni? Classmates masih banyak muka yang sama. Berdiri sebagai kelas KIM3T3A, Nurul, Eiyra, Jidah, Wani, Teah, Baby, Tiqah, Faezah and aku. Ni semua budak ''cekang'' ar. Kecuali aku ja yang duk blur banyak. Memang praktikum 3 ni, agak tough daripada praktikum lain. 

Berdiri bersama kami, lecturers yang dedikasi tinggi, mulakan dengan 
Lecturer Maths : Kuliah ; Madam Aziah, Tuto ; Mr Azman
Lecturer Chemistry : Kuliah ; Madam Elyana, Tuto and Amali ; Madam Aimi Baiduri.
Lecturer Biology : Kuliah dan Amali ; Miss Yati , Tuto ; Madam Azimah.
Lecturer Computer Science : Kuliah dan Amali ; Mr Azri, Tuto ; Mr Nazri.

They are super brilliant and fantastic. Seriously, they are strict in order to make us achieve our target, to get A. InsyaAllah, with the greater efforts and prayers, we will get what we want. 

Cerita pasal blok plak, sem ni aku dapat blok C. So tak yah la lari lintang pukang cam orang gila sebab nak sembunyi benda haram di blok B. Miss Aza, fello blok C tak strict sangat. Well, rindu jugak kat Cik Ita. And not denying, i miss my old roomate, Shiro,Syud and Asyrah. I get the news that Asyrah got 4 flat. Congrats. And now for your information, you can call KMK as ''Syurga Makanan''. Kiosk telah dibuka di hadapan blok A, depan masjid jugak. There are many foods. I like to eat Laksa and LycheeKang. Betoi ka aku eja tu? huh =,=

Welll then, I think, that's all. Oh ya, i miss my family. Sob sob sob. Homesick la sangat kan? hahaha. Good luck to you guys in whatever you are doing now. Daaa assalamualaikum.

ps : Aku dah terbayang Cool Blog and Kentang Putaq ni.

Labels: ,


Author
                  

New Stories

  • kmk 2nd sem ; 2nd pspm result
  • kmk 2nd sem ; preparation entering 3rd sem
  • kmk 2nd sem ; ending
  • kmk 2nd sem ; 2nd long story
  • kmk 2nd sem ; 2nd ups result
  • kmk 2nd sem ; 3rd outing
  • kmk 2nd sem ; pre - 2nd ups
  • kmk 2nd sem ; 2nd outing
  • kmk 2nd sem ; 1st pspm result
  • kmk 2nd sem ; 1st outing

  • Archive

    » 2016
    » 2015
    » 2014
    » 2013
    » 2012
    » 2011

    Footprints


    Credit

    Design and template originally by Ayuni and re-edited by ENNAMOON K.