ENNAMOON K.
23, ocpd-perfectionist & clumsy chemist
i ii iii

kmk 4th sem ; beginning
Friday, December 27, 2013 • 1:20 PM
Assalamualaikum dear readers, peeps! Selamat hari Krismas buat mereka yang memeluk agama kristian. Well, i have many friends who are Christian. Okayhs, sekarang aku ada di rumah, pulang ke Kulim bersempena cuti krismas. Tak banyak pon. Dua hari ja. Matrikulasi memang kejam derr. Aku bawak balik buku Kimia punya la banyak, tapi malangnya satu pon tak sentuh lagi. Tu la bahananya bila ada di rumah. Semua buku ditepis ke kiri ke kanan, online diberi keutamaan! Hahahak.

Will miss them. ps : tersilap edit la pulok. background supposed to be white.

Aku update blog aku ni sebab nak cerita serba sedikit pasal sem 4, my final sem lah. Classmates aku yang berdiri sama dengan aku sem ni, iaitu kelas K1M3T4A ialah Ashan, Asilah, Atikah, Chah, Syud, Ain, Madiey and Haris. Kesian Haris, satu-satunya lelaki melayu terakhir dalam kelas aku, hahaha. For the first day, we are not in good terms. Everyone just talk to their partner, watta headache. But, gradually, we grows friendly. Alhamdulillah, now i'm really enjoying my class.

The tittle up there is busyness, but actually i'm not really busy here. The timetable for this sem is quite nice, because we have many gaps. Tunggu apa lagi, masa gaps keja makan ja. Tu yang gemok semacam ni, hehehe. But, even though we have many gaps, the assignments just coming non stop. Especially for English. Woah, kalah MUET sem lepas. Kami kena present segala benda alah apa-apa ntah. And because we are strong, and we can tolerate to each other, we can face it. Asilah and me get 9/10 for English speaking. Padahal aku cakap merapu ja gamaknya. Goreng-goreng sehabis goreng. 

Assignments for the other subjects are not announced yet. Just keep staying cool and be prepared for the worst scenarios. But, even we are beaten by assignments, we still enjoying ourselves. For example, last weekend i spent my time with my aras-mates. We woke up early and we went for jogging. That was really nice momento.

For now, they are my candies that lighten my heart.

Apapun sebagai manusia yang excellent, kita haruslah pandai membahagi masa. Pandai mengimbangi  mental dan fizikal. Most important, your spiritual must be stable, at excellent state. To obtain it, you have to remember Him. InsyaAllah all the matters will be easier. Okayhs, itu saja kowt. Sehingga kita bertemu lagi. Assalamualaikum.

ps : orochimaru dah jadi baik - sejuk hati aku, hahaha.

Labels:


Author
                  

New Stories

  • kmk 3rd sem ; 3rd pspm result
  • gap ; family trip - teluk batik
  • kmk 3rd sem ; ending
  • kmk 3rd sem ; 4th long story
  • kmk 3rd sem ; 3rd long story
  • kmk 3rd sem ; ramadhan
  • kmk 3rd sem ; magazine assignment
  • kmk 3rd sem ; perasaan
  • kmk 3rd sem ; beginning
  • kmk 2nd sem ; 2nd pspm result

  • Archive

    » 2016
    » 2015
    » 2014
    » 2013
    » 2012
    » 2011

    Footprints


    Credit

    Design and template originally by Ayuni and re-edited by ENNAMOON K.