ENNAMOON K.
23, ocpd-perfectionist & clumsy chemist
i ii iii

gap ; family trip - perlis & kedah
Saturday, February 21, 2015 • 2:44 PM
Assalamualaikum minna! ENNAMOON K. is here writing for new story, her experiences during her semester holiday. Tomorrow i'm going to return to UPM for second semester. So, this is my last post before returning to UPM. So, during this holiday, my father decided to visit Perlis, the smallest state in my country, Malaysia. We started our journey at 12:30 in the afternoon, 18th February 2015, Wednesday.

1. Taman Ular dan Reptilia.
Our first destination was Taman Ular dan Reptilia. It was located at Batu Pahat, Perlis. I forgot the fee that you should pay for adult and children. What i barely remember was, when you brought camera, you should pay for RM2. I brought my Nikon DSLR D3100 for capturing our great moments, hahahahahaha! Photographic Maniac!

Kura-kura yang comel, hehe.

Uuuuu, nak muntah aku lalu kat sini, seyezly!!!

Rusa. Seyezly aku taktau depa tengah buat pa. Rehat maybe?

Bila aku nampak burung ni automatik aku ingat Naruto.

FREEDOM!

Bagi aku, inilah ular yang paling comey, ahhahahaha. 

My parents heeee.

Oh yeah, that was me and my younger sister.

Actually many photos were taken, but i'm too lazy to upload it here. My suggestion, if you are interested, why not you make an effort to go there? You can get new experiences involving holding a snake that still alive! Hahahaha.

2. Kuala Perlis.

When you visit Perlis, don't forget to take a look at Kuala Perlis. Kuala Perlis is prominent for foods. I mean the Ikan Bakar. You can choose your own menu, they'll cook for you. The price is expensive, of course. But, kita datang dari jauh kan? Why not, take this chance to enjoy yourself in this food paradise? Hehehe.

Aku suruh korang makan ikan bakar, padahal aku makan laksa ngan laicikang ja, hahaha. 

Enjoy bermain belon air, hahaha.

3. Gua Kelam.

Nampaknya aku lagi ketot daripada adik aku, *sigh*

We went to Gua Kelam pada hari seterusnya. Kami bermalam di Hotel Putra Brasmana. Dalam pukul 8:30 pagi, kami checkout dan menuju ke Wang Kelian. Jalan yang berbelit-belit, berbukit-bukau lepastu kereta yang begitu banyak membuatkan jalan jam. Kami berpatah balik dan terus ke Gua Kelam. 
Cantik ahh alam ciptaan tuhan!

Meniti titi. Come and try it by yourself!

4. Tanjung Dawai, Kedah.
My favorite place actually is Tanjung Dawai. Last time i went there was 4 years ago, i believe. 
Dulu, pantang nampak belon tu, memang aku beli ar.

Udang kering.

Sotong Kering.

Ikan Bilis. 

My favorite, Laksa!

We never planned to go to Tanjung Dawai. Oleh sebab tak dapat ke Padang Besar yang sesak gila tu, we decided to return to Kedah and went to Tanjung Dawai instead. Fuh, tak larat aku mengupload gambar-gambar sekalian ni. Banyak sangat doe. Aku tak mau kata pa, cuma terima kasih abah ngan mama coz bawak kitaorang pergi becuti even just to Perlis, hahaha. Well sehingga bertemu lagi, assalamualaikum!

ps : aku bertolak ke UPM malam ni, sob sob.

Labels: ,


Author
                  

New Stories

  • gap ; reunion wani & tikah
  • gap ; reunion umie & chark arh
  • upm 1st sem ; the path
  • upm 1st sem ; outing (MAHA & MINES)
  • upm 1st sem ; resolution
  • upm 1st sem ; deep forest
  • upm 1st sem ; experiences
  • upm 1st sem ; 2nd turning point
  • gap ; bebas
  • gap ; happy eid

  • Archive

    » 2016
    » 2015
    » 2014
    » 2013
    » 2012
    » 2011

    Footprints


    Credit

    Design and template originally by Ayuni and re-edited by ENNAMOON K.