ENNAMOON K.
23, ocpd-perfectionist & clumsy chemist
i ii iii

upm 5th sem ; bridge of krs upm
Saturday, October 15, 2016 • 5:22 PM
السلام عليكم
Alhamdulillah, aku masih diberikan peluang untuk mengupdate blog aku yang agak bersawang ni. The title up there is "Bridge of KRS UPM". This was the first event conducted by KRS's Board Members 2016/2017's session on 8th October 2016, Saturday at Bukit Ekspo, UPM. The objective of this event is to tighten our bonding between the board members.

Aku telah diberikan amanah untuk menjadi salah seorang AJK Aktiviti. Before this, i also involved in TRAKS - SMK MUHIBBAH as one of AJK Aktiviti. Menjadi AJK Aktiviti ni sememangnya penat dan agak pressure because everything will be focused on the contents of event - it means aktiviti yang dijalankan akan menentukan sama ada program yang dijalankan menarik ataupun sebaliknya. We (members of AJK Aktiviti) only have to think and plan properly. So kegunaan otak yang semaksima yang mungkin amat diperlukan. Then, we updated the materials needed to AJK Peralatan.

Board members sedang set-up peralatan teknikal.

Terima kasih Damia, makanan sedappp :)

Cikgu-cikgu senamrobik yang cun.

Ice breaking session.

AJK Makanan amat tabah menyediakan bbq even cuaca teramatlah panas.

Antara aktiviti-aktiviti yang dijalankan sepanjang program.

Jangan kata akak tak payung ye, hahaha.

Doumo arigatou mina san! Aku amat berterima kasih kepada Nad, juga selaku AJK Aktiviti, Syira dan Tirah. Actually banyak sebenarnya yang boleh diceritakan, but i'm too lazy to type further. Rasa macam nak relax jap sambik tengok Scarlet Heart Ryeo and cepat-cepat siapkan assignment KTO III. Well then, a million of thanks for reading until here, السلام عليكم.

Labels: ,


Author
                  

New Stories

  • mp videography ; fragments
  • gap ; happy eid 1437 hijrah
  • upm 4th sem ; throughout this 4th sem
  • upm 4th sem ; kimpet's day 1.0
  • abah ;
  • upm 4th sem ; siqin and sate kajang
  • upm 4th sem ; kem eksplorasi sains smk muhibbah
  • gap ; reunion umie, wani & ekin
  • aku ;
  • heartstrings ;

  • Archive

    » 2016
    » 2015
    » 2014
    » 2013
    » 2012
    » 2011

    Footprints


    Credit

    Design and template originally by Ayuni and re-edited by ENNAMOON K.